maanantai 5. lokakuuta 2009

Hengissä Helsingistä


Nyt kokeilin, mitä tapahtuu, jos keskitän kuvan vasemmalle. Melkoinen yllätys: kuva on nyt vasemmalla! Eikä se ole edes tämänvuotinen kuva, tulipa vain mieleen kun etsimme lapsen kanssa eläinten muotoja pihalla lojuvan pressun mutkiin jäätyneistä lätäköistä. Viime vuonna ensipakkasista oli joutunut kärsimään vesiämpäri, näemmä.

Viikonloppuna kävimme Helsingissä, tarkoitus oli mennä katsomaan Picassoa ja muu aika hengailla ilman suunnitelmia. Lopulta emme päässeet edes Ateneumiin, lauantaina näyttely meni aikaisin kiinni ja sunnuntaina aukesi myöhään. Täytynee tehdä uusi reissu. Ei lainkaan harmi. Sitäpaitsi ehdimme oman salaisen suunnitelmani ykköskohteeseen, Novitan tehtaanmyymälään. Miten paljon ihania lankoja! Eläköön salaiset suunnitelmat! Ei kaikkien tarvitse tietää kaikkea!

1 kommentti:

  1. Moi! Aikuisten pinwheel on viimeistelyä vaille valmis (lue hihoja vaille). Päälle sovittaessa tuntuu kyllä ihan juuri niin ihanalta kuin kuvittelinkin eli uskoisin että jahka saan sen(kin keskeneräisen työn) valmiiksi, niin sitä tulee pidettyä ja paljon. Lankaa (Noro Cash Iroha) varasin 14 kerää, ja vielä on 4 jäljellä minkä määrän uskoisin riittävän hyvin hihojen loppuunsaattamiseen. Ja jos lankaa vielä jää, niin sen meinaan käyttää itse takin helman pidentämiseen.
    Tätä neuletta uskallan suositella ihan täydestä sydämestä :)

    VastaaPoista